UUTUUS! Sunit-F2 sarjan Ajoneuvo Ajoneuvotietokone!

UUTUUS! Sunit-F2 sarjan Ajoneuvo Ajoneuvotietokone!

Sunit-F2 Sarja

Kiinteästi asennettavan luokituksen mukainen Ajoneuvotietokone sekä “On-Road”, että ”Off-Road” käyttöön ja edustaa kategoriassaan viimeisintä teknologiaa.

3 Grafiikkaohjainta takaa nopean 3D käyttöliittymän sekä mahdollistaa jopa 3 näytön yhtäaikaisen käytön. Jopa 4 erillistä videoliityntää. Erillinen, Sunit-perinteinen Ajoneuvoliityntätietokone sisältäen myös Telematiikka teknologian. Kaksois-GNSS (ts. kahta eri ohjelmaa varten), 3.9G/4G Kaksois SIM-korttipaikalla, GigaBit-Ethernet sekä Wi-Fi Bluetoothilla.

Kompaktilta 1-DIN kooltaan Sunit-F2 Ajoneuvotietokone perhe on räätälöity ympärivuorokautiseen Ammattikäyttöön Logistiikan, Jalostusketjun kuin myös Viranomaiskäyttäjien asettamiin tiukkoihin vaatimuksiin ympärivuorokautiseen käyttöön.  Luja muotoiltu takaa käytettävyyden myös vaativiin ja raskaaseen kone sekä terminaali- ja varastokalustojen käyttöympäristöihin.

GPS-Teknologia jossa on ADR (Automotive Dead Reckoning) takaa markkinoiden tarkimman paikannuksen myös silloin kun satelliittiyhteyttä ei ole.

Lujat sekä Kevytrakenteiset Kosketusnäytöt eri ajoneuvotyypeille ovat helppo asentaa kojelautaan ilman pelkoa että ajoneuvon kojelauta vahingoittuisi raskaan painon aiheuttamasta tärinästä.

Sokerina pohjalla, Sunit Ajoneuvo tietokoneet ovat maailmanlaajuisesti sertifioidut ajoneuvokäyttöön. Sertifikaatit täyttävät UNECE säännöt ja ovat testattu tiukimmin mahdollisin kriteerein ja standardein.

Tekniset tiedot; Klikkaa Sunit-FD2

Tekniset tiedot; Klikkaa Sunit-FC2

Lähetä kysely sähköpostilla, Klikkaa  

Ota yhteyttä myyntiin: Klikkaa!

Siirry tuotteisiin

UUTUUS! Sunit-iVia Ajoneuvo Telematiikka Serveri!

UUTUUS! Sunit-iVia Ajoneuvo Telematiikka Serveri!

Sunit-iVia Sarja

Ensimmäinen täysin avoin Telematiikka serveri, joka mahdollistaa asiakaslähtöisen ohjelmoinnin. Tehokas Pikkujättiläinen vaativiin Fleet Management järjestelemiin. 

Sunit-iVia on ensimmäinen luokkansa tietokone, joka perustuu avoimeen käyttöjärjestelmään ja johon asiakkaiden Logistiikka, Jalostusketju sekä Fleet Management ohjelmistot voidaan asentaa. Sunit-iVia laitetta käytetään myös laajalti Ajoneuvotalous ohjelmissa.

Sunit-iVia Ajoneuvo serveri on mainio tuote myös Ajoneuvon ja Logistiikka talon sekä laivuejohdon välisiin kommunikointeihin ja Informaatiohallintoihin.

Sunit-iVia Ajoneuvoserveri — Avoin järjestelmä mahdollistaa yksinkertaisen ja helpon ohjelmistopäivityksen silloin kun siihen on tarve.

Sunit-iVia soveltuu parhaiten sellaisin ajoneuvoympäristöihin joiden liiketoiminta perustuu virtaviivaiseen logistiikkaan ja kuljetukseen jossa Ajoneuvossa käytettävä ohjelmisto käyttää Windows-CE tai Linux käyttöjärjestelmiä.

Avainominaisuudet

      Avoin Käyttöjärjestelmä

      Freescale i.MX355, 532MHz, ARM11

      GNSS + Dead Reckoning (VSS-Anturilla)

      3.9 G HSPA + Wireless Data 21Mbps DL

      3-akseli Kiihtyvyys anturi

      Ajoneuvoliityntä; 2 x CAN-Bus, Analogi & Digital-I/O’t, VSS-liityntä, Peruutusvaihde

·       Akku, joka turvaa teholähteen häviön yhteydessä laitteen turvallisen sammutuksen

·       9…36VDC. Polariteetti & Ylijännite suojattu (ISO 7637 Ajoneuvo Standardi)

·       Kevyt, 333 gr.

 

Tekniset tiedot; Klikkaa Sunit-iVia

Lähetä kysely sähköpostilla, Klikkaa   

Ota yhteyttä myyntiin: Klikkaa!

Siirry tuotteisiin

"It's In-Vehicle" = Turvallinen ja Taloudellinen Ajoneuvotietokone järjestelmä

"It's In-Vehicle" = Turvallinen ja Taloudellinen Ajoneuvotietokone järjestelmä

Vuodesta 1996

Inspiroivaa, sekä kekseliästä kiinteästi asennettavaa Ajoneuvotietokone teknologiaa vaativimpiin logistiikka, maansiirto, kuljetus, sekä viranomaiskäyttöihin.

Ytimekäs keskittyminen teknologiaan, jossa sekä kehitämme että tuotamme Ajoneuvo elektroniikkaa ja tietokoneita ymmärtäen ne vaatimukset, jotka eteemme asetetaan sekä Maantie-, että Maastokäyttöisissä ajoneuvoissa ja koneissa on tuonut yhtiöllemme vahvan ammattitaidon Ajoneuvotietokone alalle.

Palvelemme asiakkaitamme globaalisti tuottamalla kullekin asiakkaamme liiketoiminnan mukaisesti räätälöidyn tuotteen jossa myös partnerimme ja jälleen myyntiorganisaatiomme sitoutuu asiakkaan lähellä tapahtuvaan palveluun jossa koko palveluketjumme sitoutuu asiakkaamme liiketoiminnan toiminnanohjaus, jalostusketjun, logistiikan sekä Fleet Management –järjestelmien ympärivuorokautiseen tukemiseen.

Asiakkaamme ovat menestyjiä liiketoiminnoissaan, sekä toimivat tehokkaasti ympärivuorokautta, asettavat he luonnollisesti Ajoneuvotietokone teknologialle sekä sietokyvyille korkeat vaatimukset.

Sunit Ajoneuvotietokoneet luokitetaan Ajoneuvoteollisuuden vaatimusten mukaisesti Kiinteästi asennettaviksi laitteiksi. Siksi tuotteemme ovat aina sertifioituja Ajoneuvokäyttöön kaikkialla maailmassa.

Lataa Sunit Oy esite tästäKlikkaa!
 

Katsele Sunit Laadunvarmistus Videoita.

Ota yhteyttä tästä: Klikkaa!

Lähetä meille sähköpostia, Click

Tavataan Facebook

Mikäli olet kiinnostunut partneri yhteistyöstä, Ota yhteyttä.

Ota yhteyttä